Om opdrættet


Jeg har haft katte siden 1985 og i 2005 fik jeg min første Norske skovkat. I 2008 fik jeg mit stamnavn "DK Lindvig".
Jeg faldt for den norske skovkat pga. dens venlige og nysgerrige sind, fysiske og psykiske robusthed og ikke mindst pga. dens smukke udseende.

Hos mig er kattene først og fremmest mine kæledyr. De er min passion og de giver mig stor glæde i dagligdagen. Enkelte af kattene er samtidig avls- og/eller udstillingskatte. Min kattegruppe er en blanding af yngre, ældre, fertile og neutraliserede katte. Den kombination giver en god balance samt ro i flokken. Kattenes trivsel er af stor betydning for mig og jeg er meget optaget af sundhed, genetik samt adfærd.

Mit primære avlsmål er at opdrætte racetypiske norske skovkatte, hvor sundhed, et dejligt temperament samt en god pelskvalitet er i fokus. Jeg vil lejlighedsvis have killinger til salg, som bliver annonceret her på hjemmesiden, på min private facebook-profil og på relevante internetsider.

Kattene og jeg bor i Haarby, som ligger på Vestfyn. Vi har en skøn base i et rækkehus med tilhørende have samt en indhegnet og overdækket terrasse, hvor kattene har mulighed for at komme ud og få lidt frisk luft i pelsen. Terrassen er indrettet med hylder og udkigsposter i forskellige højder.

Jeg har i en årrække været tilknyttet PawPeds som underviser/course leader på G1 og G2. PawPeds tilbyder internationale og internetbaserede kurser, hvor der undervises på tre niveauer: G1, G2 og G3. (Jeg har selv gennemført og bestået alle 3 kurser). Der undervises bla. i kattens fysiologi og anatomi, adfærd, genetik, avl samt sundhed & sygdom. 

Derudover har jeg været konsulent for Jyrak, som er en af de tre hovedklubber under Felis Danica.


Jeg er uddannet kontorassistent og har i over 20 år arbejdet med indkøb og logistik. 

I 2012 valgte jeg at uddanne mig som Social- og sundhedshjælper og har siden da arbejdet i hjemmeplejen.